De Groenmakers

Samen werken aan
een groenere wereld

Een mooi verzorgde tuin, een nette haag of propere berm vergen best wat onderhoud en moeite. Dat noeste werk is een kolfje naar de hand van onze Groenmakers.

De Groenmakers is een belangrijke tak binnen het erkend Kempens maatwerkbedrijf De Sprong. Via een doorgedreven begeleiding en opleidingstrajecten stomen we medewerkers klaar om aan de slag te gaan in het groenonderhoud bij particulieren, bedrijven en organisaties. Met als ultieme doel: doorstroming naar het reguliere arbeidscircuit. Met andere woorden: we doen er alles aan om onze medewerkers de kans te geven hun plekje op de gewone arbeidsmarkt te veroveren.

Vakkundige groene vingers

De Groenmakers zetten zich dagelijks in voor het onderhoud van de beplanting bij verschillende Kempense particulieren, bedrijven en gemeentes. Denk hierbij aan grasmaaien, onkruid wieden, bomen omzagen, hagen scheren, bloemperkjes planten …  Kortom, ze krijgen elke tuinklus geklaard!

Maak de wereld een stukje groener

Iedereen draagt tegenwoordig graag zijn steentje bij aan een groenere maatschappij. En dat kunnen we alleen maar toejuichen. Er zijn talloze mogelijkheden om als bedrijf je ecologische voetafdruk te verminderen of compenseren. Dacht je al eens aan een voedselbos? Of een zelfoogsttuin, met heerlijke biologische groentjes? We denken graag met je mee over haalbare, groene initiatieven. Scholen ook van harte welkom voor een boeiende rondleiding.

Interesse in samenwerken?

Samenwerking
De Groenmakers

Zelfoogsttuin Turnhout

De zelfoogsttuin is een uniek project, omdat het zoveel méér omvat.

Bekijk project
Zelfoogsttuin Turnhout
De Sprong - de Groenmakers
de Groenmakers
is onderdeel van
Bezoek ons

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.