De Groenmakers van De Sprong transformeren Membruggen Industrial Company in een groen paradijs

Op maat gemaakt groen

Bij De Groenmakers geloven we in groen dat niet alleen esthetisch is, maar ook functioneel. Elke aanplanting is volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Van het ontwerp tot het moment van oplevering werken we nauw samen om een groene omgeving te creëren die niet alleen de schoonheid van de natuur omarmt, maar ook de identiteit van het bedrijf weerspiegelt.

Grote en kleine opdrachten

Of het nu gaat om een weelderige tuin voor een bedrijfspand of het bijhouden van een aangelegde tuin, De Groenmakers staan paraat voor zowel grote als kleine opdrachten. Ons team van gepassioneerde vakmensen brengt groen tot leven, ongeacht de omvang van het project.

Het ideale moment: najaar en voorjaar

Het voorjaar en het najaar zijn de ideale momenten om te planten en te laten groeien. Tijdig contact opnemen met De Groenmakers zorgt ervoor dat uw groene dromen werkelijkheid worden, precies wanneer de natuur het beste gedijt.

Vrijblijvende offertes, voor groen op maat

Bent u geïnspireerd om uw omgeving te vergroenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat van uw project. Onze Groenmakers staan klaar om uw visie tot leven te brengen en een groene oase te creëren die past bij uw behoeften en wensen.

De Groenmakers van De Sprong VZW, waar groen en maatwerk samenkomen voor een bloeiende omgeving.

De Sprong - de Groenmakers
de Groenmakers
is onderdeel van
Bezoek ons

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.