Samenwerking

Samenwerken met
de Groenmakers? Goed idee!

Wanneer je kiest om samen te werken met de Groenmakers, doe je zoveel méér dan enkel een beroep op onze diensten. Je werkt mee aan een inclusieve maatschappij door kansen te creëren voor degenen die buiten het reguliere arbeidscircuit vallen. Wij op onze beurt zorgen dan weer voor een optimale voorbereiding, begeleiding én opvolging via een langdurig partnership, altijd op maat van jouw noden.

Groenonderhoud

Bezoekers ontvang je liefst in een fris gepoetst huis. Voor de ‘buitenruimte’ is dat niet anders. Vertrouw daarom op de Groenmakers om ervoor te zorgen dat je tuin altijd piekfijn in orde is. Je kunt bij ons terecht voor alles wat met groenonderhoud te maken heeft: onkruidbestrijding, grasmaaien, wieden, hagen scheren, bermen onderhouden, bomen omzagen, …

Op zoek naar een betrouwbare partner voor je groen?

Contacteer ons

Op zoek naar versterking?

Zelf actief in de groensector en tot over je oren in het werk? Onze Groenmakers staan paraat. Op die manier heb jij meer ademruimte, terwijl zij de kans krijgen om hun opgedane kennis te verruimen én in te zetten op het werkveld. Wie weet hou je er wel een vaste medewerker aan over?

Op zoek naar versterking voor je groenbedrijf?

Contacteer ons

Vergroenen

Heb je interesse in vergroeningsprojecten om je eigen uistoot te reduceren of compenseren? Er zijn talloze haalbare mogelijkheden, die vaak nog eens heel wat extra voordelen met zich meebrengen.

De naam ‘Groenmakers’ werd niet toevallig gekozen. We maken de wereld écht een stukje groener. Intussen ontsproten er al talloze succesvolle projecten uit de Kempense zandvlakten. We realiseerden onder andere een heus voedselbos in Geel. In dit eigen ecosysteem pluk je letterlijk de vruchten van de seizoenen. Onze zelfoogsttuin op de terreinen van de Stadsboerderij Turnhout voorziet buurtbewoners dan weer elke dag van kraakverse biologisch geteelde groentjes. Korte keten en met veel liefde verzorgd door onze medewerkers.

Er is natuurlijk altijd ruimte voor nog véél meer. Zie je zelf door de bomen het (voedsel)bos niet meer? We denken graag mee over de perfecte vergroeningsstrategie voor jouw bedrijf of organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contacteer ons
De Sprong - de Groenmakers
de Groenmakers
is onderdeel van
Bezoek ons

We gebruiken alleen functionele en analytische cookies om je bezoeken te onthouden.